top of page

WELKOM BIJ LIVELINGS!
Welkom bij Livelings Fotografie & Ontwerp! Bij deze een kleine rondleiding op mijn kantoor:


📷 Fotografie is één van mijn grote liefdes. Ik fotografeer zowel digitaal als analoog. Vanuit Livelings verzorg ik shoots, fotoreportages, sfeervolle fotokaarten en prints.


🎨 Aan kleur geen gebrek! Bij mij kun je ook terecht voor op maat gemaakte kleurrijke illustraties, geïllustreerde wenskaarten en meer. Ik werk het liefst met verschillende soorten verf op papier.


👩‍💻 Als laatst help ik je graag verder met een digitaal ontwerp zoals bijvoorbeeld een boek, visitekaartje, geboortekaart, digitaal portret, uitnodiging etc. Ik gebruik het liefst duurzame materialen.


🎸 Van kinds af aan speel ik elektrische gitaar. Muziek is een belangrijke uitlaatklep. Voor mijn verjaardag kreeg ik afgelopen jaar deze geweldige gitaar waar ik elke dag van geniet!


🌱 Plantjes maken het leven leuker. (Ok behalve als ik er eentje vermoord heb. RIP Begonia) De natuur inspireert me altijd en is tevens voor mij de plek om te ontspannen.


🏳️‍🌈 12 jaar geleden kwam ik uit de lesbische kast. Dat was heel spannend. Nu ben ik alweer 4,5 jaar samen met de liefste Andrea. Dit jaar wil ik in mijn werk meer doen met LGBTQIA+ representatie. Hiervoor werk ik een aantal ideeën uit.


🐱 Kedi katje houdt me tijdens het werk vaak gezelschap. Ik zou niet weten wat we zonder haar zouden moeten.


🎒 Ik hou er erg van om spontaan op avontuur te gaan. Niks fijner dan even de boel de boel te laten.


🧳 @dereizendecamera is sinds 2020 per post op avontuur in Nederland. Van alle foto’s ga ik een boek ontwerpen!


🛹 Staat symbool voor dromen. In mijn dromen kan ik namelijk heel goed longboarden, maar in realiteit valt dat toch tegen haha. Er moet iets te dromen overblijven!


💛 Het gele bureau is van mijn lieve oma geweest. Het is fijn om nog iets van haar in huis te hebben en de mooie herinneringen te koesteren.
Comments


bottom of page