top of page

Liefde
Ieder mens is anders. Toch is er iets dat ons allemaal verbindt: Liefde! Het is de liefde (in de breedste betekenis van het woord) die kleur geeft aan het leven.Liefde staat daarom centraal binnen mijn shoots.

 

Het zijn de bijzondere momenten in het leven en/of met elkaar die werkelijk tellen. Mooie foto's van deze momenten zijn ontzettend waardevol. Ook al tikt de tijd altijd door, foto's houden de dierbare herinneringen voor altijd levend. Professionele foto's geven daar een extra dimensie aan.

Ik heb oog voor jou!
Naast aandacht voor een goede foto, probeer ik óók altijd oog te hebben voor de persoon die voor me staat. Gefotografeerd worden kan heel spannend zijn. Ik weet uit eigen ervaring hoe fijn het is als een fotograaf je op je gemak stelt. Ik vind het heel belangrijk dat jij je prettig voelt en ik creëer daarom altijd een setting waarbinnen dat mogelijk is. 

 

Spontaniteit, humor, speelsheid, maar ook rust, aandacht en ontspanning staan centraal in mijn manier van werken. Mijn dag is pas geslaagd als jij blij bent met de foto's én je er een fijne ervaring aan overhoudt!
 

bottom of page