top of page
eencreatievoorjou1-min.png

oPEN ARMEN
Hoera! Je hebt interesse in een fotoshoot, ontwerp of een andere creatie en neemt contact met mij op. Ik hang de slingers op en ontvang deze opdracht met open armen. Ik antwoord zo snel mogelijk op je bericht.

 


Bij iedere creatie doorloop ik een creatiesproces, dat ziet er als volgt uit:
 

MIJN CREATIEVE WERKWIJZE

eencreatievoorjou2-min.png

HET LUISTEREND ooR
Ik vraag jou wat je wensen zijn voor deze creatie. Hoe wil je dat het er uit komt te zien? Wat zijn jouw voorkeuren? Ik ben één en al oor! Je wensen zijn een belangrijk ingrediënt voor mijn creatie. Als je het moeilijk vindt om je wensen te verwoorden, help ik je daar met plezier bij.
 

eencreatievoorjou13-min.png

HET CREATIEVE ooG
Als we samen op een rijtje hebben gezet wat jouw wensen zijn, dan krijgt mijn creatieve oog daar vanzelf een beeld bij. Ik zie meteen iets voor me of krijg spontaan een helder idee. Op grond hiervan beslis ik of ik je verder kan helpen of niet.

 

eencreatievoorjou4-min.png

DE HANDEN UIT DE MOUWEN
Als we duidelijke afspraken hebben gemaakt over de prijs, het aantal contactmomenten en werkuren plus de leveringstijd is het tijd om aan de slag te gaan! Ik ga het idee dat ik bij het luisteren naar jouw wensen kreeg verder uitwerken. In het geval van een ontwerp begin ik met het maken van schetsen. Ter voorbereiding op een fotoshoot ga ik op zoek naar een mooie locatie en/of originele ideeën.


 

eencreatievoorjou5-min.png

DE HELDERE STEM
Ik betrek jou altijd in mijn maakproces. Ik communiceer duidelijk naar jou hoe de creatie zich ontwikkelt. Vaak geef ik je een aantal opties waaruit je kunt kiezen. De optie die jou het meest aanspreekt wordt mijn startpunt en bij elke creatie-tussenstop vraag ik naar jouw mening. Het is het heel belangrijk dat de creatie bij jou past!


 

eencreatievoorjou6-min.png

EEN WARM HART
Hard werken loont. Na veel creatieve uurtjes en zo nu en dan overleg met jou mag het resultaat er wezen! Met een warm blij hart stuur ik de definitieve creatie (die je wensen belichaamt) op.


 

bottom of page