top of page

WIE BEN IK?

Hoi! Ik ben Liv Stevens, het gezicht achter Livelings. Ik ben 26 zomers jong en kom uit het zonnige zuiden.

Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de pure magie van creativiteit en expressie. Bijzondere momenten in mijn leven legde ik als vanzelf vast in beelden, woorden, kleuren en klanken.

Schrijven, fotograferen, ontwerpen en muziekmaken zijn nu niet meer weg te denken uit mijn leven. Creëren is voor mij enerzijds een onmisbare bevrijdende uitlaatklep en anderzijds telkens weer een inspirerend avontuur waar ik heel veel van leer. Gaandeweg ben ik in opdracht gaan fotograferen en ontwerpen en ontdekte ik dat dit het werk is waar ik heel gelukkig van word. Zodoende werd mijn creatieve onderneming Livelings geboren.

 

WAAROM 'LIVELINGS'?

Ik heb voor deze naam gekozen, omdat het  precies samenvat waar mijn bedrijf voor staat. Voor een Livelings creatie zijn er namelijk twee belangrijke onmisbare ingrediënten. Allereerst is dat jouw lievelings. Met andere woorden: alles waar jouw hart blij van wordt, zoals je lievelings mensen, dieren, momenten, plaatsen, bezigheden etc. Daarnaast zijn het mijn creatieve kwaliteiten waarmee jouw lievelings momenten vereeuwig in foto's en ontwerpen. 

boot kopie 2_edited.jpg

MIJN DROOM

 

Het is mijn grote droom dat mijn creaties vele harten mogen raken en mensen mogen verblijden! Ik hoop dat mijn foto's en ontwerpen net dat beetje extra kleur mogen brengen en dat mijn werk zorgt voor meer verbinding tussen mensen. Bovendien hoop ik dat mijn werk mensen uitnodigt om wat vaker buiten de spreekwoordelijke lijntjes te kleuren. Het leven is zo veel leuker als je eigen creativiteit to bloei laat komen.
 

expired-159_edited.jpg

MIJN INSPIRATIEBRONNEN

Het leven zelf is één van mijn grote inspiratiebronnen. Van elke ervaring (van hartverwarmend tot hartverscheurend) groei ik en krijg ik nieuwe inzichten en ideeën. Ik geloof met heel mijn hart in verbinding. Verbinding met mezelf, de natuur en de wereld om me heen. Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn in deze drukke wereld, maar ik koester een diep vertrouwen dat moed en oprechtheid vroeg of laat altijd beloond worden. Authenticiteit staat binnen mijn werk dan ook hoog in het vaandel.

Daarnaast put ik veel inspiratie uit tal van kunstenaars en muzikanten die niet bang zijn (of waren) om hun eigen stijl te ontwikkelen en zich (bleven) vernieuwen door grenzen op te zoeken. Het werk van David Bowie, The Beatles, Bob Dylan en Spinvis, maar ook van Annie Leibovitz en Linda Mc Cartney blijft me inspireren.

Ten slotte ben ik groot voorstander van het genieten van de grootse kleine dingen des levens. Inspiratie ligt immers overal voor het oprapen, als je je ogen er maar voor opent.


 

OHC-2_edited.jpg
bottom of page