top of page

WIE BEN IK?

Hoi! Ik ben Liv Stevens, het gezicht achter Livelings.

Ik ben 28 zomers jong en kom uit het zonnige Zuid-Limburg.

Van jongs af aan
koester ik een grote liefde voor de pure magie van creativiteit en expressie. Bijzondere momenten in mijn leven legde ik als vanzelf vast in beelden, woorden, kleuren en klanken.

Schrijven, fotograferen, ontwerpen en muziekmaken zijn nu niet meer weg te denken uit mijn leven. Creëren is voor mij enerzijds een onmisbare bevrijdende uitlaatklep en anderzijds telkens weer een speels avontuur waar ik heel veel van leer. Gaandeweg ben ik in opdracht gaan fotograferen en ontwerpen en ontdekte ik dat dit het werk is waar ik heel gelukkig van word. Zodoende werd mijn creatieve onderneming Livelings geboren.

 

WAAROM 'LIVELINGS'?

Ik heb voor deze naam gekozen, omdat het  precies samenvat waar mijn bedrijf voor staat. Voor een Livelings creatie zijn er namelijk twee belangrijke onmisbare ingrediënten. Allereerst is dat jouw lievelings. Met andere woorden: alles waar jouw hart blij van wordt, zoals je lievelings mensen, dieren, momenten, plaatsen, bezigheden etc. Daarnaast zijn het mijn creatieve kwaliteiten waarmee jouw lievelings momenten vereeuwig in foto's, illustraties en ontwerpen. 

boot kopie 2_edited.jpg

MIJN DROOM

 

Het is mijn grote droom dat mijn werk vele harten mag raken. Ik hoop dat mijn foto's en ontwerpen net dat beetje extra kleur mogen brengen en dat mijn werk zorgt voor meer verbinding tussen mensen. Bovendien hoop ik dat mijn werk mensen uitnodigt om wat vaker buiten de spreekwoordelijke lijntjes te kleuren. Het leven is zo veel leuker als je eigen creativiteit to bloei laat komen en helemaal jezelf durft te zijn.
 

expired-159_edited.jpg

MIJN INSPIRATIEBRONNEN

Het leven zelf is één van mijn grote inspiratiebronnen. Van elke ervaring (van hartverwarmend tot hartverscheurend) groei ik en krijg ik nieuwe inzichten en ideeën. Ik geloof met heel mijn hart in verbinding. Verbinding met mezelf, de natuur en de wereld om me heen.

 

Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn. Toen ik op mijn 13de ontdekte dat ik lesbisch ben dacht ik dat ik nooit vrij mezelf zou kunnen zijn. Ik schaamde me zo voor wie ik was. Ook al was het een hobbelige rit, nu weet ik gelukkig dat er een weg uit die schaamte is! Het heeft me laten beseffen dat de vrijheid om helemaal jezelf te zijn een groot goed is. Hoe saai zou de wereld zijn als we allemaal hetzelfde waren? Authenticiteit en imperfectie staat binnen mijn werk dan ook hoog in het vaandel. Bovendien biedt creatieve expressie een oneindige veilige ruimte om mezelf beter te leren kennen. Alles wat in mij leeft kan ik erin tot uiting brengen.

Daarnaast put ik veel inspiratie uit tal van kunstenaars en muzikanten die niet bang zijn (of waren) om hun eigen stijl te ontwikkelen en zich (bleven) vernieuwen door grenzen op te zoeken. Het werk van David Bowie, The Beatles, Bob Dylan en Spinvis, maar ook van Annie Leibovitz en Linda Mc Cartney blijft me inspireren.

Ten slotte ben ik groot voorstander van het genieten van de grootse kleine dingen des levens. Inspiratie ligt immers overal voor het oprapen, als je je ogen er maar voor opent.


 

OHC-2_edited.jpg
bottom of page