top of page

REVIEWS

Geinteresseerd in een Livelings-creatie? Onder andere deze klanten gingen jou voor!

expired-73_edited.jpg

SUZAN OVER LOVESHOOT

Samen met mijn vriend ben ik gefotografeerd door Liv! Een hele fijne en relaxte ervaring, ook als je niet zoveel ervaring voor de lens hebt. Liv straalt rust en zelfvertrouwen uit en zorgt voor een relaxte en gezellige sfeer.

 

Ze weet razendsnel de mooiste locaties en poses te vinden. Terwijl ze werkt kletst ze gezellig met je en schiet ze prachtige foto's. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ze heeft ons precies zo vastgelegd als we zijn. We kunnen haar zeker aanraden als fotograaf!

expired-100.jpg

Liv heeft tweemaal foto's voor ons gemaakt. Een keer tijdens de zwangerschap en een keer daarna van ons gezin.

 

Beide keren waren hele gezellige en ongedwongen momenten. Liv weet op een spontane wijze je helemaal als jezelf op de gevoelige plaat vast te leggen. We hebben er hele waardevolle foto's aan over gehouden

patroon.png
mm-4_edited.jpg

MAARTJE OVER FAMILIESHOOT

Liv is een hele fijne fotografe die je op je gemak stelt waardoor je foto's krijgt die weergeven hoe je écht bent i.p.v. een mooie foto waarop je in een houding staat die je in het dagelijks leven nooit inneemt.

Nooit gedacht dat ik foto's zou laten maken van ons gezin waar ik zelf op sta, zo ongemakkelijk. Maar door de expertise van Liv ben ik heel dankbaar dat ik nu deze mooie foto's heb.

Bovendien is ze een ster in het begeleiden van Kinderen tijdens een familieshoot. Door de bellenblaas, slingers, schommel etc. waren de kinderen heel ontspannen en werd het geen foto waar één van mijn kinderen verscholen achter een been stond.

Buiten oog voor detail heeft Liv een goed gevoel voor welke locatie bij iemand past, waardoor het ook nog eens een hele leuke dag was!

Liv heeft voor ons het jubileumfestival in 2017 gefotografeerd. En nog altijd kijk ik met ontzettend veel plezier naar de prachtige foto’s.

 

Ze speelt met kleuren – voorgrond, achtergrond en diepte en daardoor krijg je een mooi en gevarieerd overzicht van de hele dag.

En omdat je niet overal bij kunt zijn krijg je achteraf mooie doorkijkjes en portretten van je gasten en alle activiteiten zodat je kunt nagenieten. Voor het volgende feest of jubileum weet ik wel wie we gaan vragen! :)

Super leuk en mooi kaartje ontvangen. Snelle levering en goed verpakt!

24232605_1513463552024148_32717920377823

GEMEENTE SITTARD-GELEEN

shoot-saskia-59_edited.jpg

"Gisteren de website een update gegeven met de geweldige foto’s van Livelings! 
 

Zo blij mee, Liv heeft foto’s gemaakt die echt bij mij passen, in de sfeer van mijn website en mijn praktijk.

 

'Begin maar gewoon aan een behandeling zoals je dat ook zou doen als ik er niet bij was,' zei Liv."

SASKIA OVER DE BUSINESS SHOOT

1opm2961dcx7ollpwd6g.jpeg

ANS TROS

DIRECTEUR SCHOOL VOOR COACHING

OVER FOTOREPORTAGE EVENEMENT

SANNE OVER WENSKAARTJE

ANNEKE OVER

ZWANGERSCHAPS- & FAMILIESHOOT

website-23.jpg

ELINE OVER INDIVIDUELE SHOOT

coming soon

coming soon

expired-92.jpg

SIMONE OVER INDIVIDUELE SHOOT

coming soon

bottom of page