top of page

MEVROUW AARDBLIJMevrouw Aardblij stond in moestuinland bekend om haar vrolijke lach. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat rolschaatste ze door de straten. Er straalde dan een warme gloed van haar gezicht. Rolschaatsen was haar grote liefde. Het maakte haar o zo blij!


Op een dag besloot ze dat ze klaar was voor een grotere rolschaats uitdaging. Ze baande zich een weg naar de befaamde grote steile heuvel waar alleen de echte rolschaats pro’s zich aan durfden te wagen. Al jaren droomde ze ervan om in volle vaart van deze heuvel te sjezen.


Bovenaan de heuvel bekroop haar echter een naar gevoel. In haar hoofd wisselden angst en vertrouwen zich af. “W-w-w-wat als ik val?” zei de angst. Aardblij’s benen begonnen te bibberen. “Dan blijft er alleen maar een smoothie van je over! Stel je voor!” De heuvel leek inmiddels wel een berg geworden.


“Wat als het lukt?” zei het vertrouwen stellig. “Wat als je grote droom uitkomt? Hoe geweldig fijn moet dat voelen!”. Aardblij aarzelde een tijdje. Net toen ze op wilde geven, besloot ze toch de proef op de som te nemen.


Dapper leunde ze naar voren en liet ze zich vallen. *zoef* Daar ging ze! Sneller dan het licht rolschaatste ze de heuvel af. Mevrouw Aardblij overwon haar angst. Het was mooier dan ze ooit had kunnen dromen! Vanaf die dag werd ze de koningin van de rolschaats heuvel.Ze wist voor eens en altijd dat je om blij te zijn soms risico’s moet nemen. Nooit geschoten is altijd mis.

Mevrouw Aardblij behoort tot de nieuwe serie: “Livelingen”. Handgemaakte illustraties met een lieve boodschap op prachtig handgeschept A5 papier van www.homeforhealinghearts.nl


Mevrouw Aardblij kun je adopteren voor €19,95 excl. verzendkosten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Ook illustratie verzoekjes op maat zijn altijd welkom. Stuur me gerust een berichtje.

Comments


bottom of page