top of page

DE BOOST JE BUSINESS-SHOOT

Afgelopen zomer was Saskia de gelukkige winnares van de shoot Give-Away! Ze liet haar keuze vallen op de Boost Je Business Shoot voor haar Osteopathie praktijk Be-Wonder in het mooie Megen (Gelderland). Professionele foto's waarmee ze haar werk als osteopaat kon promoten ontbraken namelijk nog. Ik had er reuze zin in om haar hierbij te helpen.


Een shoot is altijd een beetje spannend, óók voor mij! Kan ik iemand echt op z'n gemak stellen en daarnaast ook nog sfeervolle foto's maken? Ik ben me er altijd van bewust dat ik met mensen samenwerk. Ieder mens is weer anders en heeft iets anders nodig om zich ontspannen te voelen.


Naar mijn ervaring begint een prettige shoot altijd met verbinding maken met de persoon die voor me staat. Vanuit interactie ontstaat er vanzelf een creatieve flow en vergeten mensen de camera.

Tijdens een business shoot maak ik daarnaast de extra verbinding met het bedrijf.


Bij deze shoot vroeg ik Saskia een consult te doen zoals ze het normaal zou doen. Meer was er niet nodig, want als vanzelf begon ze te stralen en de shoot was voorbij voordat we het in de gaten hadden! Met als resultaat een mooie beeldbank aan foto's die ze voor haar social media en website kan gebruiken.

Dit schreef ze er zelf over: "Gisteren de website een update gegeven met de geweldige foto’s van Livelings Zo blij mee, Liv heeft foto’s gemaakt die echt bij mij passen, in de sfeer van mijn website en mijn praktijk. 'Begin maar gewoon aan een behandeling zoals je dat ook zou doen als ik er niet bij was,' zei Liv."

Saskia doet haar werk met veel liefde en toewijding en bovenal is ze een heel prettig mens. Ik weet zeker dat ze nog heel veel mensen blij gaat maken met haar werk. Op zoek naar een fijne osteopaat? Neem dan vooral een kijkje op www.b-wonder.nl


Comentarios


bottom of page